Δωρεάν αποστολές άνω των 89 € εντός Αττικής
697 294 9370 info@cosmotoys.gr ΔΕΥ - ΠΑΡ: 9:00πμ έως 5:00μμ
697 294 9370 | info@cosmotoys.gr

Πολιτική Επιστροφών

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ

Η cosmotoys δίνοντας μεγάλο βάρος στην σχέση ποιότητας προιόντος προσπαθεί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κάποιο προιόν της να είναι ελαττωματικό.

Στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και παιχνίδια εξωτερικού χώρου γίνεται τεχνικός και ποιοτικός έλεγχος πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας.

Σε περίπτωση που παρόλη την δική μας προσπάθεια κάποιο αντικείμενο φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό, ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να επιλυθεί το πρόβλημα ή να δρομολογήσει την επιστροφή.
Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη στα 2130256811/ 6972949370. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση το κόστος μεταφοράς βαρύνει την εταιρεία μας.  Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων εμπορευμάτων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (πχ σπασμένο εμπόρευμα, κτλ).

ΥΓΙΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής του προιόντων που επέλεξε απο απόσταση και αντικατάστασης με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας του μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο στην εταιρεία μας. Ο καταναλωτής επιστρέφει στον προμηθευτή, το ταχύτερο δυνατόν και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, το προιόν στην αρχική του κατάσταση συνοδευόμενο από όλα τα αξεσουάρ του και τη συσκευασία του άθικτη. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρείας μας.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης του καταναλωτή, η cosmotoys θα πρέπει να επιστρέψει την αξία του προιόντος. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει με την εταιρεία που συνεργάζεται η cosmotoys. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με πρακτορείο μεταφορών το κόστος είναι ανάλογο με το δέμα που αποστέλλεται. Η cosmotoys οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την υπαναχώρηση, αλλά μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή εάν δεν έχει λάβει πίσω τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
 
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  

1. Άμεση επικοινωνία εντός 1-3 εργάσιμων ημερών απο την παραλαβή της παραγγελίας στα τηλέφωνa 2130256811 και 6972949370 email: soukoulalex@yahoo.gr

2. Σε κάθε περίπτωση το προιόν πρέπει να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και στην αρχική του συσκευασία (περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ, προστατευτικά συσκευασίας και εξαρτήματα).
3. Το προιόν πρέπει να συνοδεύεται με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο Αγοράς που σας έχει αποσταλεί καθώς και με τα προσωπικά σας στοιχεία σε έναν φάκελο.

Σε περίπτωση που το προιον επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλειπές ή χωρίς τις παραπάνω προυποθέσεις η cosmotoys έχει το δικαίωμα να μη αποδεκτεί την επιστροφή απο τον  πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ Τo cosmotoys ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.    

Το cosmotoys διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει η ίδια τον τρόπο επιστροφής και πάντα κατόπιν συνεννόησης .

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.